Missie

Enkele jaren terug werd Original Fireworks marktleider op het gebied van produceren, importeren en distribueren van feestvuurwerk in België. De missie was heel duidelijk; U wilt kwalitatief goede producten tegen een goede prijs, en u wilt snel geleverd kunnen worden. Door elk jaar weer door te investeren in onze mensen, faciliteiten en wagenpark blijft Original Fireworks een enorme voorsprong houden op de concurrentie.

Logistiek

Logistiek

Tijdens de verkoopdagen telt elke minuut! Dankzij onze centrale ligging, een uitgebreid wagenpark, een volledig geautomatiseerd voorraadbeheer systeem en een op elkaar ingespeeld team garanderen we supersnelle leveringen. U hoeft bij Original fireworks niet voor het seizoen al in te schatten wat en hoeveel u gaat verkopen, Original zorgt voor een toereikende voorraad, bestellen gebeurt op het moment dat u de producten nodig heeft! wij garanderen leveringen binnen 4 uur, in de praktijk is dit vaak sneller.

Kwaliteit en veiligheid

Original fireworks heeft kwaliteit en veiligheid als hoogste prioriteit! U kunt erop vertrouwen dat het vuurwerk van onze merken aan alle Europese veiligheidseisen voldoet. Een gebruiksaanwijzing en duidelijke Pictogrammen zorgen ervoor dat de eindgebruiker optimaal geïnstrueerd wordt. ook hebben we verschillende producten in het assortiment die bijdragen aan de veiligheid, denk bijvoorbeeld aan een veiligheidsbril, pijlenrek of aansteeklont.

Ontwikkeling

Sinds enkele jaren beschikt Original fireworks over eigen faciliteiten in China, dit maakt het mogelijk de kwaliteitscontrole naar een optimaal niveau te brengen, zo wordt een enkel artikel op meer dan 40 punten gecontroleerd alvorens het geëxporteerd wordt. met de merken Chooet, Herlat, Thor, Hong Deng Long en het huismerk Original Fireworks zetten we de standaard.

Regelgeving

Om vuurwerk te verkopen moet u aan bepaalde eisen voldoen en de nodige vergunningen aanvragen. Original fireworks kan u gratis begeleiden en adviseren. Neem contact met ons op en maak vrij blijvend een afspraak via Sales@vuurwerkbelgie.com

Ondersteuning

Op het commerciële vlak kunnen wij u van dienst zijn, we hebben verschillende reclame uitingen in ons assortiment zoals vlaggen en posters, we kunnen u helpen met een folder en u profiteert mee van de bekendheid van onze merken.

Original zet de toon!

Een wervelwind aan compleet nieuwe artikelen waait momenteel de Original toonzalen binnen. Tijdens de voorbije spectaculaire demo op 26 oktober 2013, kon u al een behoorlijk aantal nieuwigheden bewonderen en er komt nog veel meer aan. Original staat aan de top als het neerkomt op kwaliteit en innovatie en we zijn vastbesloten daar te blijven. Dit kan alleen door mee te blijven bewegen met het systeem van vraag, aanbod en de wettelijke mogelijkheden. Dit jaar verbluffen wij onze klanten met een compleet nieuwe lijn artikelen. Belangrijkste kenmerken zijn; meer goedgevulde schoten uit een cake, meer vulling per tube en (mede hierdoor) meer keuze uit nieuwe of meer verfijnde effecten. Het bestellen van uw voorraad is vanaf dit seizoen ook een stuk eenvoudiger geworden met de komst van onze webshop. Alles is erop gericht om het u, maar ook onszelf, gemakkelijker te maken. Met vragen of opmerkingen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen of emailen. Zie daarvoor onze contact-bladzijde.Voor productfilmpjes check ons YouTube kanaal.

Het Original Fireworks team!


Falling Stars

40 schots batterij

Falling Stars 40sh (4)

Een 40 schots batterij met verschillende effecten!

Multi Colour Stars

25 schots batterij

Multi Colour Stars 25sh (6)

25 schots cake met gekleurde peonies!

Xijiang

49 schots cake

Xijiang 49sh (8)

Set van verschillende 49 schots cakes

die in een redelijk tempo leegschiet!